torstai 25. lokakuuta 2012

jeans&clothes

En yleensä ikinä osta vaatteita JC:ltä. Jotenki ehkä ne ala-asteen Marwin-huppari ajat on jääny kolkutteleen tonne alitajuntaan sen verran negatiivisesti, että nykyään sitä kiertää koko liikkeen kauempaa. Jokunen päivä sitten Dr Denimeiden kiilto silmissä kävelin kuitenkin sisään.

Oli se sitten kohtaloo tai hyvää tuuria, sattu kaupassa oleen just -75% alennukset käynnissä. Joo, mä ymmärrän, että nää halus vaan tavaroistaan eroon ennen uusien tulemista, mutta eipä se mua haitannu. Oon tykästyny tässä vuoden mittaan niihin sifonkisiin paitoihin, niin pitkä- kun lyhythihasenakin ja niitä jonkun verran mun vaatekaapista löytyykin. Ei kuitenkaan niin paljoo, etteikö yks lisää olis yhtään liikaa. Puuterin värinen hihaton, vähän pidemmällä helmalla oli just jees.

Mun sisänen koruharakka ei oo ainakaan vielä heränny, ei vaikka nyttenkin JC:n kaikki korut oli alennettu. Sieltä olis lähteny jos jonkin näköstä sormusta, korvakorua ja riipusta ihan naurettavaan hintaan. Tää tyyty tommoseen hepposeen statement-kaulakoruun. Joskin sellasta oon tässä pidemmän aikaa jo kattellukkin. Sormuksien käyttö ei vieläkään sen suuremmin oo mun juttu.

Koko keikka kustansi alle 10 e ja plussana jätti sellasen onnellisen hymyn naamalle.
Ja tosiaan, sen ajan buumista huolimatta, en oo ikinä omistanu sellasta marwin hupparia. Eikä JC myy Dr Denimeitä.

torstai 18. lokakuuta 2012

Ciao Italia

...ja vielä tarkemmin sanottuna Milano. Lennot varattu, hotelli tsekattu ja laukku, no ei nyt vielä pakattu. Tarkka lähtöpäivä on 29 lokakuuta eli valmistautumiseen ja myöskin siihen pakkaamiseen on vielä ihan sopivasti aikaa. Täällä ollaan aika täpinöissä, sillä reissu on ensimmäinen laatuaan, meinaa siis sitä, että meikäläisen ensimmäinen kerta Italiassa!

Tän postauksen ainoo idea ei ollu mikään elvistely matkasta vaan ihan tosissaan jotain muutakin tässä oli mielessä. Nimittäin te kaikki jo Milanossa tai yleensäkkään Italiassa käyneet, ois kiva kuulla jotain vinkkejä reissuun liittyen. Onko jotain paikkoja mitä suosittelette tai ehdottomasti ette suosittele, mitä pitää nähdä  ja niin edelleen. Myös omia reissukertomuksia saa laittaa tulemaan, niitä ois kiva lueskella ennen omaa matkaa :)

***
Its two weeks and I'm heading to Milan, Italy. It's gonna be my first time in that country and I'm really looking forward to it. So if you have any tips or you can recommend some places to me, please be so kind and write those to the comment box. It would be also very nice of you if you could tell your own stories and experiences from your trip. That would be a nice way for me to prepare myself for the holiday :) Thank you!


kuvat täältä

perjantai 12. lokakuuta 2012

Is anybody out there?

Huhhuh, ensimmäinen kerta tällä viikolla kun istun tietokoneen ääreen. Alkuviikon otin jotain alitajuntaista omalomaa blogimaailmasta, en lukenu yhtäkään blogitekstiä saatika suunnannu ajatuksen hiventä kohti uuden tekstin kirjottamista. Eilen torstaina otin itteeni niskasta kiinni ja luin kaikki lukematta jääneet noin 40 postausta. Tänään oli sitten vuoro astua ite sorvin ääreen. Kello 23:36. Nyt jos oikeesti alkais jotain enemmänkin kirjottaan, vois varmaan samantien heittää hyvästit koko touhulle.

Onni on, että mulla on muutaman viikon takasia kuvailuja pelastamassa tilanteen. Oon ollu nyt 4 viikkoo kipeenä ja toissa viikolla oli sellasia kunnon kotipäiviä jo sen verran monta, että kyllästymisen estämiseks oli tehtävä jotain. Ei muutakun kameraa käteen (kaukolaukasimelle) ja kuvaamaan. Alla nyt sitten aikaansaannosta. Ja tarkotuksenahan oli esitellä vähän joitakin uusia juttuja. Nekin kyllä jo viikkojen takaa.









torstai 4. lokakuuta 2012

UGG AUSTRALIA

Kaikki tietää UGG:it. Usein ensimmäinen mielikuva merkistä on ne maailman lämpimimmät pehmoista karvaa sisältävät talvikengät. Itekin omistan sellaset, harmaat puolipitkävartiset, napilliset. Ei ollu muuten mikään paras valinta noi napilliset, niiden yläreuna kun alko ajan myötä lerpattaan. Haluaisinkin talveks uudet, ihan ne tavallisimmat keskiruskeet perusperus Uggit.

Yks päivä kaupungilla mua vastaan käveli ehkä suloisimmat aamutossut, mitkä oon ikinä nähny. Pieni vilkasu tossuihin, sitten ylös kohti rakennusta josta ne tuli, ja lopputulos: Uggithan ne siinä. En malttanu olla menemättä heti UGG:in sivuille tutkimaan tarkemmin näitä tohveleita. Siellä sitten selaillessani käsitys merkistä muuttu kerta heitolla. Sivusto ei ollutkaan täynnä ainoastaan talvikenkiä, vaan saatavilla oli kaikkea laukuista aina kesäsandaaleihin asti. Toki olin jo aiemmin törmännyt yksiin UGG:in kiilakorkoihin, mutta ilmeisesti en vielä sillon kiinnittäny asiaan niin suurta huomiota.

Nyt kun miettii, niin en ehkä oo vielä valmis ottamaan niin suurta askelta Ugg-urallani, että harkitsisin kesäkenkien ostoa. Sen sijaan ne jo mainitsemani aamutossut olisin valmis ottamaan milloin tahansa! Värilläkään ei nyt niin olis väliä, niin ihanilta ne näyttää jokatapauksessa. Veikkaan, että mikäli valinnan aika koittais, valittisin noi harmaat...tai valkoiset. Eihän noilla nyt sinänsä mitään tee, mutta voitteko muka ite vastustaa tollasia?

maanantai 1. lokakuuta 2012

Three times eleven

Oih, juuri kun tuskailin hiljaa itsekseni sitä, mitä seuraavaksi kirjottaisin, tuli haaste kuin tilauksesta Handful of Happiness-blogin Annilta. Hommahan menee niin, että ensin tulee kertoa 11 faktaa itsestään, sen jälkeen vastata Annin kysymyksiin ja sitten keksiä 11 kysymystä seuraaville haasteen saajille. No täältähän pesee!

11 FAKTAA MINUSTA: 1. Vihaan makaronilaatikon ja lasagnen sitä kuorta, joka tulee niihin uunissa. 2. Täysikuun aikana mun on tosi vaikee saada nukuttua 3. Aina, kun joku puhuu jostain ikävästä, mun on pakko koputtaa puuta. Siis vaikka kävelisin yksin ja ajattelisin jotain pahaa, yritän vaivihkaa koputtaa omaa päätäni niin, ettei muut huomaa. 4. Vihaan kissoja yli kaiken. 5. Tän hetken herkku on jogurtticashewpähkinät. 6. En oo ikinä muuttanu. 7. Harrastin pienenä joukkuevoimistelua, mutta lopetin ensimmäisen kerran jälkeen, koska mun housut meni polvesta rikki. 8. Mulla on aina ollu rako etuhampaiden välissä. 9. Syön viikonloppusin aina pastaa ennen peliä, oli kello sitten kuus aamulla tai yks iltapäivällä. 10. En voi sietää itsekkäitä, ylimielisiä, täydellisyyteen pyrkiviä tai pahansuopia ihmisiä. 11. Tää oli ensimmäinen kommentti mun poikaystävältä, kun kyselin apua näiden keksimiseen: käyn vessassa ovi auki tai vaikka olisin puhelimessa.



11 KYSYMYSTÄ: 1. Parasta elämässäsi tällä hetkellä? Rakastava perhe ja ystävät, terveys ja se, että saan toteuttaa unelmaani urheilun parissa. 2. Millainen on unelmiesi koti kolmella sanalla kuvailtuna? Lämminhenkinen, rakkaudentäyteinen ja linjakas. 3. Elämäsi onnellisin päivä? Päivä jolloin tapasin nykyisen poikaystäväni. 4. Tennarit vai korkkarit? Haluaisin vastata tähän korkkarit, mutta ainakin toistaseks tennarit vie kyllä voiton. 5. Lempi vuodenaika? Kesä. Siitä ei oo kysymystäkään. 6. Kulta vai hopea? Hmm no omistan enemmän hopeisia koruja, mutta yleisesti vastaan kulta. 7. Lempi ruoka? Siivet. 8. Millainen on on onnistunut viikonloppu? Sellainen, missä saa nukkua univelat pois, mutta ei pilaa kuitenkaan päiviään nukkumalla liian pitkään. Kerkeää näkemään ystäviä, piipahtamaan ehkä kaupungilla, urheilemaan, syömään jotain ihanaa ruokaa ja lopulta käpertyä oman kullan kainaloon sohvalle ja löffäillä siinä jonkun leffan tai hyvän sarjan parissa. 9. Suurin toiveesi tänään, tässä ja nyt? Toivoisin, että saisin molemmat parhaat ystäväni sieltä maailman kolkista hetkeks mun luokse  10. Korvaamaton kauneudenhoitotuote? Vastaan meikkivoide. Se on ehkä se tärkein, ilman muita pärjäisin. 11. Missä näet itsesi 30 vuoden päästä? Hui, viiskymppisenä... No, töissä käyvänä, rakastavana äitinä, jolla on aikaa pitää huolta itsestään. Urheilen edelleen ja oon hyvässä kunnossa.



11 KYSYMYSTÄ SEURAAVILLE: 1. Jos saisit valita, ottaisitko omakoti-, kerros- vai rivitalon? 2. Kumpi, parisängyn vasen vai oikea puoli? 3. Oletko pihi vai törsäilijä? 4. Unelmien lomakohde? 5. Iphone, Samsung vai Nokia? 6. Rohkein tekosi? 7. Asia, jota et ikinä haluaisi tehdä? 8. Mistä olet kiitollinen? 9. Asia, jota ilman et pärjäisi päivääkään? 10. Kenkä- vai laukkufriikki? 11. Elämäsi tämänhetkinen tilanne kuvailtuna viidellä sanalla?

Tää haaste oli mulle todella mieleinen, tykkäsin pienenäkin täyttää ystäväkirjoja jopa niin paljon, että jokasessa kirjassa oli vähintään kolme mun omaa profiilia?! ja sitten muutamien suosikkilelujen sivuja. Kysymys vaan niille kirjantekijöille, että miks sen kirjan omistajan sivu oli niin tylsä ja paljon lyhyempi kun muiden?

Haaste menee seuraaville henkilöille: NelliLotta, Emilia ja Girly Style. Toivottavasti te nautitte haasteesta yhtä paljon kun mä pienenä niistä ystäväkirjoista :)